Serious Gaming

Leren door te ervaren

 29,50

Spelend leren zit in onze genen. Door het leren te combineren met spelen, wordt leren niet alleen effectiever, maar ook veel plezieriger. Serious Gaming is dan ook een buitengewoon krachtige ondersteuning bij veranderingstrajecten, kennisoverdracht…

Abram Janse e.a.
Publicatie: 11 december 2013
Uitgave: Paperback
Taal: Nederlands
Pagina's: 250
Afmetingen: 210 x 135 x 22 mm
Gewicht: 360 gram
ISBN: 9789491758075

Verkrijgbaar bij alle online boekwinkels

Rubriek: Trefwoord:

Beschrijving

Spelend leren zit in onze genen. Door het leren te combineren met spelen, wordt leren niet alleen effectiever, maar ook veel plezieriger. Serious Gaming is dan ook een buitengewoon krachtige ondersteuning bij veranderingstrajecten, kennisoverdracht en leerinterventies.

Serious Gaming. Leren door te ervaren geeft een dwarsdoorsnede van wat er anno 2014 gaande is in de wereld van Serious Gaming. Veertien professionals uit het veld, van ontwikkelaars en trainers tot adviseurs lichten de principes toe en geven voorbeelden uit de praktijk. Onder de vlag van ‘Serious Gaming’ behandelt dit boek businesssimulaties, gamification, applied gaming en business games in digitale of analoge vorm.

De diversiteit van de hoofdstukken illustreert de veelkleurigheid van het fenomeen. Toch zijn ze allemaal opgebouwd rond dezelfde kern: het spectaculaire rendement dat ‘leren door te ervaren’ oplevert.

Delen:

In dit veld kun je handmatig een tekst intypen over de betreffende auteur(s), maar je kunt ook een kant-en-klare verwijzing oproepen naar de auteurspagina (mits je die al hebt aangemaakt natuurlijk). Is niet ingewikkeld en leg ik nog wel uit. Dat ziet er dan als volgt uit: