Intuïtief innoveren

Methodisch werken aan echte doorbraken met QuTE

 0,00

Innovatie is niet langer een luxe, maar een dwingende eis. Toch lukt het veel organisaties maar niet om innovatie structureel in hun processen in te bedden. Innovatie blijft daar afhankelijk van die sporadische toevalstreffer…

Herma Kan & Bert van der Zee
Publicatie: 1 februari 2013
Uitgave: Paperback
Taal: Nederlands
Pagina's: 168
Afmetingen: 210 x 135 x 15 mm
Gewicht: 242 gram
ISBN: 9789491728006

Uitverkocht

Rubriek: Trefwoorden: , ,

Beschrijving

Innovatie is niet langer een luxe, maar een dwingende eis. Toch lukt het veel organisaties maar niet om innovatie structureel in hun processen in te bedden. Innovatie blijft daar afhankelijk van die sporadische toevalstreffer.

Herma Kan en Bert van der Zee laten in Intuïtief innoveren zien dat de kunst van het innoveren begint met intensief waarnemen. Met opmerkelijke souplesse en brede kennis van zaken koppelen zij elementen uit gezond boerenverstand aan moderne bedrijfskundige methodieken. Stap voor stap leiden ze de lezer door het innovatieproces.

Met de QuTE-methodiek brengen de auteurs methodisch innoveren binnen handbereik.

Delen:

In dit veld kun je handmatig een tekst intypen over de betreffende auteur(s), maar je kunt ook een kant-en-klare verwijzing oproepen naar de auteurspagina (mits je die al hebt aangemaakt natuurlijk). Is niet ingewikkeld en leg ik nog wel uit. Dat ziet er dan als volgt uit: