Eenvoudig Leven Agenda 2022

Het begint met een pauze

 21,95

Eenvoudig leven, het klinkt mooi… maar hoe krijg je het voor elkaar in een tijd waarin we van alles moeten op het gebied van werk. studie, familie en sociale media? Deze agenda helpt je om je eigen koers Ie varen In een wereld die veel van je vraagt.

Nynke Valk
Publicatie: 1 september 2021
Uitgave: Paperback
Taal: Nederlands
Pagina's: 216
Afmetingen: 213 x 166 mm
Gewicht: 393 gram
ISBN: 9789491728426

Verschijnt op 1 september 2021

Beschrijving

Eenvoudig leven, het klinkt mooi… maar hoe krijg je het voor elkaar in een tijd waarin we van alles moeten op het gebied van werk, studie, familie en sociale media? Deze agenda helpt je om je eigen koers te varen In een wereld die veel van je vraagt.

Wat zeggen gebruikers over deze agenda?
“De agenda brengt focus en helpt om stil te staan bij wat echt belangrijk is”
“Ik leer met compassie naar mezelf te kijken”
“Ik focus op wat mijn week waarde geeft in plaats van op het afmaken van taken”

“Steeds meer mensen kiezen voor eenvoudig leven. De unieke Eenvoudig Leven Agenda biedt je een praktische steun in de rug om meer te bereiken door minder te doen.”
Heleen van der Sanden, uitgever van Genoeg, magazine voor iedereen die meer wil doen met minder.

“Team Vitaal van de politie Noord-Holland begeleidt collega’s die re-integreren of willen werken aan hun vitaliteit. Daarbij biedt de Eenvoudig Leven Agenda een welkome ondersteuning. Met deze agenda worden er dagelijks doelen gesteld, zoals het maken van een wandeling of vragen over de nachtrust. Dit zorgt voor meer structuur, wat nodig is voor herstel.”
Hans-Jan Mol, leiding Team Vitaal Noord-Holland

Delen: