Helena Struik

Helena Struik

Helena Struik

Helena Struik is spiritueel councelor en docent. Haar persoonlijke drive: mensen en situaties ophelderen. Ze vertelt over zichzelf:

“Geboren als een beweeglijk meisje, groeide ik op in een leuk gezin met 3 broers. Mijn jeugdige leven bestond o.a. uit sporten (tennis, hockey en balletten) en ik hield van feesten en uitgaan. Op 32 jarige leeftijd kwam ik in een moeilijke periode terecht. Ik was compleet uitgeblust doordat ik me zelf volledig voorbij had gelopen. Ik had meer mijn hoofd dan mijn hart gevolgd. Al doende kwam ik erachter waar mijn interesse steeds meer naar uitging. Counseling, mensen terzijde staan die dit ook meemaakten. Daarnaast ontdekte ik dat ik het sluimerende talent bezat om te communiceren met de “geesteswerelden”.

Ik volgde een sessie om mijn gids te leren kennen en daarna kwam alles in een stroomversnelling. Ik volgde allerlei cursussen, ik deed veel oefeningen en deed hier vele mooie ervaringen in op. In 2004 ben ik naar Italië afgereisd om verder te leren van de federatie gemeenschap Damanhur. Hier gingen mijn kanalen met de ‘geesteswerelden” nog verder open. Ik ging consulten geven. Ik leerde mijn intuïtie nog bewuster te gebruiken, volgde daarnaast een healing/reading traject en begon te werken met de Akasha Kronieken en opstellingen.

Dit alles gecombineerd met life coaching, mijn uitbeelding vermogen en beweeglijkheid bleek voor mij de perfecte combinatie.

Mijn talent uit zich ook steeds meer in het weghalen van energetische blokkades bij mensen, die erkennen dat ze een blokkade hebben, die hen weghoudt van hetgeen ze juist graag willen.

Ook de vele soorten opstellingen die ik doe, waarbij ik de Akasha soms gebruik (en daardoor sneller naar de kern kan gaan), blijkt voor veel mensen een uitkomst.”

Geschreven door Helena Struik:
Delen: