Fred Teunissen

Fred Teunissen (1952) schrijft al een halve eeuw ‘voor de verandering’. Hij nam in de jaren ’60 als activist deel aan de democratiseringsbeweging van scholieren en studenten en sloot zich tijdens zijn opleiding aan de School voor de Journalistiek in Utrecht (lichting 1974) aan bij een linksradicale politieke beweging.

Fred Teunissen

Na het uiteenvallen daarvan, medio jaren ’80, volgden tien jaren van logistieke en managementfuncties in het bedrijfsleven. In de tweede helft van de jaren ’90 werd de journalistiek weer Freds hoofdberoep. Aanvankelijk in loondienst, maar sinds 2003 als zelfstandige.

In 2012 richtte hij samen met zijn vriend en compagnon Ed Lute uitgeverij Trophonios Publishing op.

Fred over zichzelf:

“Ik houd van schrijven. Niet van zomaar schrijven, maar van schrijven voor de verandering. Dat heb ik mijn hele werkzame leven al gedaan en ik ben vast van plan ermee door te gaan tot ik erbij neerval.

Ik ben een kind van de roerige jaren ’60 en ’70 en ben dankbaar voor mijn opleiding aan de School voor de Journalistiek in Utrecht, die precies in deze periode viel (diploma 1974). Daarna volgden allerlei werkzaamheden in journalistiek en zakenleven die in 2004 uitmondden in de oprichting van Fred Teunissen Producties, mijn journalistieke eenmanszaak.

Veertien jaar lang waren zakelijke toepassingen van ICT mijn specialisme. Ook in dit domein schreef ik ‘voor de verandering’.

De laatste jaren ben ik geboeid geraakt door nieuwe thema’s, zoals:

  • de ontwikkeling van eco-villages en ecologische en spirituele leefinitiatieven
  • de zoektocht naar nieuwe energiebronnen (breakthrough energy)
  • het kosmische geheugenveld (de Akasha Kronieken)
  • de opkomst van kunstmatige intelligentie
  • de impact van het wereldwijde chemtrailprogramma op onze gezondheid en op de gehele levende natuur

Zie voor deze onderwerpen mijn blog TransitieWeb

Sinds januari 2012 ben ik ook als uitgever actief, samen met mijn vriend en collega Ed Lute. Met Trophonios Publishing vof hebben we inmiddels een vijftiental titels gelanceerd. Eén van die boeken schreef ik samen met spiritueel counselor Helena Struik.

In november 2017 verscheen mijn boek Hemel onder Vuur, een diepgaand onderzoek naar het chemtrail-fenomeen.

Af en toe krijg ik de vraag ‘Wat produceer jij eigenlijk?’ Het antwoord op deze vraag luidt: artikelen en boeken. Hoogst zelden krijg ik de vraag waar ik eigenlijk in geloof. Het antwoord op die vraag luidt: in liefde.

Bewogen
door wat ons steeds ontgaat
zijn wij als halmen in het veld
Wij zijn het golvend goud
dat in de aarde staat
en iedere trilling telt

Geschreven door Fred Teunissen:
Delen:

Gerelateerde berichten: