Elizabeth August/Dreamshield

Elizabeth August/Dreamshield
(Spiritueel) coach, psychic medium, trance healing- en natuurgeneeskundige.

“Ik had het geluk om de sjamaan-tovenaar Running Deer in 2004 te ontmoeten. Ik vond hem zo intrigerend dat ik een gesprek met hem begon. Toen ik Vidar – zoals hij ook heet – een paar maanden later bezocht, nodigde hij me uit om zijn leerling te worden, om de kunst van het beheersen van bewuste (lucide) dromen te leren, een van de leringen van totaliteit in de tovenaarstraditie.

Dit pad is in de traditie van Carlos Castaneda. Hij beschreef de eerste lijn van kennis, afkomstig van de Tolteken en Azteken. Mijn dromende leraar zei dat er ook een tweede lijn is waarin hij is grootgebracht. Oorspronkelijk was er maar één tovenaarslinie, maar omdat jagers tijdens de ijstijd grote afstanden aflegden en door het ontstaan van landbruggen, splitste deze oorspronkelijke lijn zich in twee stammen. Deze tweede lijn is de Noord-Amerikaanse traditie.

Vidar zei dat we allebei uit dezelfde spirituele familie komen en dat het zijn opdracht is om mij naar de leringen van de totaliteit te leiden. Hij vertelde me dat hij in staat was om mij binnen tweeënhalf jaar naar de totaliteit te leiden. Ik leerde onder andere technieken voor lucide dromen en reizen in de droomtijd en het ontvangen van informatie over genezing. In de droomtijd kreeg ik ook mijn naam Dreamshield.”

Geschreven door Elizabeth August/Dreamshield:
Delen: